Financial Control

Specifieke wet- en regelgeving bepaalt voor een groot deel de inrichtingsvereisten. Dat maakt de zorg complexer dan reguliere trajecten.

Of het nu om budgetteren of het opstellen van jaarrekeningen in de zorg gaat, in beide gevallen is de nodige ervaring vereist. Daarbij stelt elk zorgsegment zijn eigen specifieke eisen aan de jaarrekening en opgestelde budgetten.

Analyseren én verbeteren
De ervaren financial controllers van Cure4 kennen de vereisten van de verschillende zorgsegmenten. Bovendien mag u van hen verwachten dat zij naast het rapporteren en analyseren ook vooruitkijken. De financial controllers van Cure4 hebben veel ervaring met het verbeteren en optimaliseren van uw financieel administratieve processen binnen uw organisatie. Wij beantwoorden al uw administratie- en rapportagevraagstukken.

Professionals voor elk vraagstuk
Cure4 beschikt over financieel managers en financial controllers die alle ins en outs kennen van de zorgsector. We beheersen de verschillende bekostigingsmogelijkheden (DBC, DOT, ZZP, OVP, OP) en kennen de wet- en regelgeving voor de jaarrekening in de zorg.

Lees hier meer over opbrengstmaximalisatie