Financiële administratie

Cure4 biedt optimale ondersteuning van uw financieel-administratieve processen. Wij zorgen ervoor dat u de financiën van uw zorginstelling op orde heeft.

Door onze kennis van de zorgbekostiging én de financiële en fiscale wet- en regelgeving in de zorg nemen we snel en deskundig uw financiële administratie voor u uit handen. Dat doen we zoals u dat wil; ondersteuning op uw locatie, co-sourcing of outsourcing. Cure4 levert ervaren experts die op de locatie van uw zorginstelling ondersteuning bieden bij de financiële en administratieve processen. Van HEAD tot administratief medewerker.

Snel een ervaren medewerker
Soms heeft u op korte termijn ondersteuning nodig of moet u een medewerker onverwacht vervangen. Het is goed te weten dat Cure4Finance beschikt over een groot aantal ervaren medewerkers die op interimbasis snel inzetbaar zijn binnen uw organisatie.

Professionals voor elk vraagstuk
Snel inzetbaar betekent ook zelfstartend. Cure4 beschikt over ervaren administratief medewerkers, financieel managers en financial controllers die alle ins en outs kennen van de zorgsector. We beheersen de verschillende bekostigingsmogelijkheden (DBC, DOT, ZZP, OVP, OP) en kennen de wet- en regelgeving voor de jaarrekening in de zorg.

Breed pakket
Wij kunnen u ondersteunen bij al uw administratieve werkzaamheden. Van het opzetten en inrichten van uw financiële administratie, het ondersteunen van uw boekhouding, tot en met uw debiteurenadministratie. Cure4Finance is expert op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, salarisadministratie, jaarrekening en analyses en controlling in de zorg.

Lees hier meer over procesoptimalisatie.