AFAS Optimalisatie

Heeft uw AFAS softwarepakket een specifieke (her)inrichtingof koppeling nodig voor uw zorginstelling? Cure4 is expert op het gebied van AFAS optimalisatie in de zorg.

Cure4 is gespecialiseerd in de optimalisatie van bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen ontstaat een AFAS specialist in de zorg met ambitie om innovatieve en specifieke oplossing voor alle zorgsegmenten te ontwikkelen.

“Van workflowmanagement tot het sturen op cliënt- en patiënttijd;

dit mag niet de kopzorg zijn voor een instelling.”

 

Met onze kennis van processen en applicaties in de zorg ontwikkelen wij slimme koppelingen, custom applicaties en specifieke templates voor een hoge procesefficiency en extra opbrengstoptimalisatie. Wij analyseren uw processen, komen met verbetervoorstellen en richten uw AFAS systeem geheel naar uw wensen zo optimaal mogelijk in. Dit realiseren we voor instellingen in zowel de cure als de care.

 

Partnership AFAS

Als erkend AFAS partner zijn we gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van processen en workflows in de zorg. Speciaal voor de zorg hebben wij specifieke AFAS Profit templates ontwikkeld die invulling geven aan de wensen en behoeften van zorginstellingen. De partnership met AFAS levert u een specifieke en persoonlijke oplossing voor uw zorginstelling en een veilig en innovatief platform